Vin och vårmeny med tema Tyskland & Österrike

Vin och vårmeny med tema Tyskland & Österrike


Välkomna till vinprovning den 25 april kl 19.00!

Vinprovningen kommer genomföras av Nicklas Marklund som har erfarenhet i restaurangbranchen och vininport i 20 år.

Han kommer vägleda er genom denna provning med 5 toppviner från från Tyskland och Österrike. Detta genom en fantastisk fin meny som går i vårens tecken.

Förrätt
Vårlöksgravad lax med smetana smaksat med Manchegoost och vattenkrasse, toppad med rotfruktschips.

Varmrätt
Vårkyckling med Bayerskt senapssås, toppad med rökt strimlat sidfläsk, samt rösti, knipplök- och knippmorötter.

Dessert
Sparrisparfait med rabarberkompott.

Endast 845:- per kuvert.
Begränsat antal platser till 60 personer.

Anmälan genom mail till lars@havsviken.se och inbetalning till BG nr 331-0380 senast 21/3. Anmälan är bindande.

För er som har det svårt att ta sig till Dragsö erbjuds det plats i minibuss och i bil ifrån vattenborgen på Stortorget. Första turen 18.30 och andra turen 18.45, max 12 personer/tur utan någon kostnad. Endast bil & bussplats om ni föranmält till lars@havsviken.se. Hemresa sker på egen försorg.

Information

Date/time